Try searching by key words, order- or product code or serial number e.g. “CM442” or “Technical information”
Enter at least 2 characters to start the search.
Din idealisk mätpartner för vattenrening

Din idealiska mätpartner för vattenrening - har blivit ännu bättre!

Endress+Hausers magnetiska flödesmätare Promag 400 har nya innovativa funktioner som gör mätningen ännu bättre, mer noggrann och användarvänlig.

Benefits

  • HeartBeat Technology™

  • WLAN - tillgång överallt

  • Installation utan krav på raksträckor

Världsledande leverantör

Den mest användbara flödesmätaren inom vatten och avlopp är den magnetiska flödesmätaren som Endress+Hauser har utvecklat och producerat i över 35 år. Idag finns ca 2 miljoner Endress+Hauser flödesmätare installerade i världen, vilket gör oss till ledande leverantör.

Vattentät innovation

Inom vatten och avloppsvattenrening är Promag 400, Endress+Hausers mest populära flödesmätare . Detta är inte förvånande eftersom den ger användaren nya och innovativa funktioner som vi inte sett på marknaden tidigare. De flesta kunder har redan tidigare sett att det går att spara pengar genom Heartbeat Technology ™, som tillåter användaren att kontrollera mätaren när den är i drift, utan att stoppa processen. Detta kan spara många kunder dyra servicebesök och tidskrävande kalibreringar.

Promag 400 W med 0 DN funktion

Nya förbättringar har gjorts gällande designen, vilket innebär att du nu kan installera flödesmätaren utan krav på raksträckor och samtidigt behålla en noggrannhet på 0,5%. Detta säkerställer enkel installation, utan restriktioner.
Promag 400W kan installeras varsomhelst där man annars behöver 5x rördiameter före och 2x rördiameter efter. Detta innebär att rörledningarna inte ändras och att du kan spara mycket tid och pengar.

WLAN gör livet lättare för användaren

Promag 400 har redan en inbyggd webserver som gör att du kan nå och få information var du än befinner dig.

Med nya WLAN kan du konfigurera mätaren och få information utan att behöva lyfta av locket på mätarens hus. Allt sker trådlöst och anslutningen kan sträcka sig upp till 50 meter.
Det finns idag ingen annan magnetisk flödesmätare på marknaden som erbjuder användarna lika många fördelar i en och samma mätare.

Promag 400 ©Endress+Hauser

Med den nya designen, kan du nu installera Promag 400 W var som helst.

WLAN ©Endress+Hauser

Med nya WLAN kan du konfigurera mätaren och få information utan att behöva lyfta locket på mätarens hus.