Try searching by key words, order- or product code or serial number e.g. “CM442” or “Technical information”
Enter at least 2 characters to start the search.

Radarn som tar nivåmätning till nya nivåer

För applikationer inom vatten & avlopp samt enklare nivåapplikationer inom alla typer av industrier

De nya och helt unika radargivarna för nivåmätning FMR10/FMR20 ger tillgång till alla mätvärden och hela konfigureringsmenyn direkt i din smartphone eller surfplatta (iOS, Android) via trådlös Bluetooth®-teknik och appen SmartBlue. SmartBlue-appen för driftsättning, drift och underhåll ger enkel och säker trådlös fjärråtkomst, även i svårtillgängliga eller explosionsfarliga områden. Innovativt och effektivt!

Benefits

  • Tillgång till alla värden och hela konfigureringsmenyn i din smartphone eller surfplatta via Bluetooth®-teknik och appen SmartBlue - innovativt och effektivt

  • Marknadens mest kompakta radar för nivåmätning tack vare ett unikt radarchip

  • Kan tack vare Bluetooth®-tekniken användas i både explosionsfarliga (ATEX) och svårtillgängliga områden

  • Mycket konkurrenskraftigt pris

Nå nya nivåer med Bluetooth®-teknik

Endress+Hauser har valt att använda Bluetooth®-teknik för att kunna erbjuda fjärråtkomst i kombination med en ultrakompakt design. För att ge användaren full tillgång till all information och data har vi tagit fram appen SmartBlue som enkelt laddas ned till din smartphone eller surfplatta (Android eller iOS). Därefter kan radarn driftsättas på mindre än en minut. Under drift är det möjligt att få information från alla installerade radargivare, såsom t.ex. mätvärden, diagram (svepkurvor, utbredning, störekon m.m.) och status.

Marknadens mest kompakta design

De nya radarngivarna FMR10 och FMR20 är de mest kompakta i sin klass tack vare ett unikt radarchip - en helt ny uppfinning som Endress+Hauser har utvecklat och som innebär att givarna kan användas även i applikationer med högt ställda krav. Kablar och elektronik är hermetiskt tillslutna vilket eliminerar vatteninträngning (IP66/68) och möjliggör drift även under svåra miljöförhållanden. Radarn kan också tack vare Bluetooth®-tekniken användas i både explosionsfarliga (ATEX) och svårtillgängliga områden.

Radar kontra ultraljud

Radar vinner mer och mer mark i förhållande till ultraljud vid nivåmätning i vatten- och avloppsapplikationer. En radargivare ger en mer noggrann och robust mätning vid gasskikt, stark vind eller temperaturväxlingar, medan en ultraljudsmätare i en sådan miljö kan påverkas och till och med förlora signalen. Under de flesta förhållande ger radarn en mer stabil mätning än en ultraljusmätare men också radarn har sina begränsningar, t.ex. vid isbildning och kondens.

Konkurrenskraftigt pris och kort leveranstid

Radargivaren FMR10 är lämplig för alla standardapplikationer och kan enkelt köpas direkt via Endress+Hausers e-portal: "E-direct shop". Den något mer avancerade systergivaren FMR20 är framtagen för mer komplicerade applikationer och har fler valmöjligheter och tillval som t.ex. ATEX-version.

Läs mer om Micropilot FMR10 >>>

Läs mer om Micropilot FMR20 >>>

Läs mer om våra radarnivåmätare >>>

Ny innovativ och effektiv nivåradar med smart Bluetooth-funktion ©Endress+Hauser
Ny innovativ och effektiv nivåradar med smart Bluetooth-funktion ©Endress+Hauser